Stiri

WUKF EUROPEAN TOUR 2023

Am deosebita plăcere să anunț organizarea de către World Union of Karate-Do Federations (WUKF) a Turneului European 2023, cele 4 etape ale turneului se vor desfășura după următorul program :

Etapa 1 : 12-14 Mai 2023 – Bratislava/Slovacia

Etapa 2 : 9-10 Septembrie 2023 – Birmingham/Anglia

Etapa 3 : 30 Septembrie 2023 – Dundee/ Scoția

Etapa 4: 16-17 Decembrie 2023 – Cluj-Napoca/România

Președinte FRK WUKF
Prof.Dr.Ing. Crișan Liviu

BRITISH OPEN 2023

Răspunzând invitației organizatorului primului Campionat National al Marii Britanii – Karate WUKF, desfășurat în cocheta arena K2 din Crawley, Londra, federatia noastră a asigurat participarea celor trei arbitri invitati: Nicolae Crăciun, Adrian Gherman și Dorel Suciu, toți arbitri internaționali cu o bogata experienta competițională. O invitație care ne-a onorat și care ne asigura ca activitatea noastră e apreciata peste tot în lume. Felicitări organizatorului, Roy O’Kane, pentru excelenta organizare a acestui campionat care a atras aproape 700 de sportivi la prima ediție.
Pe lângă toți oamenii minunati de aici, care m-au făcut sa ma simt ca ,,acasă” in Londra, am întâlnit un vechi și bun prieten, antrenor și președinte de club respectat în Târgu Mureș și în întreaga federație de acum mai bine de 15 ani, Zsolt Veselovski! O întâlnire emoționantă după mulți ani, plina de bucuria revederii.
Prof.Dr.Ing Liviu Crisan Președintele FRK- WUKF

Detalii

România participă cu peste 100 de sportivi la Campionatele Europene WUKF din Malta

România va participa cu peste 100 de sportivi la cea de-a 10-a ediţie a Campionatelor Europene de Karate şi la prima ediţie a Cupei Mondiale de Kobudo WUKF, în perioada 25-28 octombrie, în complexul MFCC din Ta Qali (Malta), potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Detalii

Canalul de Youtube FRK WUKF

Va puteti abona la canalul FRK WUKF: www.youtube.com/@federatiaromanadekaratewuk9736